نقطه ذوب پوکه معدنی

نقطه ذوب پوکه معدنی

طبق بررسی های دانشمندان نقطه ذوب پوکه معدنی ۱۳۵۰ سانتی گراد می باشد. این دما درون زمین است که بر سنگ های لایه گوشته فشار آورده است و باعث شده با این درجه گرما پوکه معدنی تشکیل شود. اینکه نقطه ذوب پوکه معدنی چرا مهم است را در ادامه بررسی می کنیم.

نقطه ذوب پوکه معدنی

هنگامی که سنگ ها در لایه گوشته زمین قرار دارند بر اثر دمای زمین تبدیل به گدازه می شوند.
این دما که طبق بررسی های دانشمندان ۱۳۵۰ درجه سانتی گراد ثبت شده است، باعث شده که سنگ های لایه زیرین به گدازه تبدیل شود.
با خارج شدن گدازه ها از دل زمین و قرار گرفتن در دمای محیطی سطح زمین، گدازه ها به سنگ هایی به نام پوکه معدنی تبدیل می شوند.
حتما می دانید که این سنگ با ارزش معدنی بسیار پرخاصیت است.
با دمای زیادی که بر سنگ ها وارد شده است این نوع سنگ آذرین سرشار از املاح معدنی فراوانی است.
به خاطر وجود املاح معدنی و خواص بی نظیراین سنگ است که پوکه معدنی بسیار پر کاربرد و در بین مهندسان عمران محبوب شناخته شده است.
اما این نقطه ذوب پوکه معدنی چه مزیت هایی دارد؟

چرا دمای ذوب پوکه معدنی مهم است؟

 

چرا دمای ذوب پوکه معدنی مهم است؟

نقطه ذوب پوکه معدنی

 

زمانی که سنگ ها در دمای ۱۳۵۰ درجه سانتی گراد ذوب شوند این معنی را می دهد که پوکه معدنی در برابر آتش و گرما بسیار مقاوم است.
این مقاومت فقط برای آتش و گرما نیست.
برای رطوبت و سرما هوا نیز می تواند از مقاومت زیادی برخوردار شود.
همچنین با وجود این درجه ذوب پوکه های معدنی توانسته اند در برابر ضربه استحکام زیادی داشته باشند.
به طوری که از پوکه های معدنی برای مقاوم سازی ساختمان ها استفاده می شود.
آنقدر نقطه ذوب پوکه معدنی بسیار بالا بوده که باعث شده پوکه ها وزنشان بسیار سبک باشد.
این در حالی است که شما هیچ گونه سنگ معدنی را نخواهیم یافت که از وزن کمی برخوردار باشد.

ارتباط کیفیت پوکه معدنی با دمای ذوب آن

همه به این موضوع کاملا آشنایی دارید که هر چه سنگ معدنی( پومیس) سبک تر باشد کیفیت پوکه بالاتر است.
همانطور که می دانید کوزه هایی که از گل درست شده اند در برابر آب و فشار زیاد از مقاومت کمتری برخوردار هستند.
اما وقتی کوزه های گلی را در کوره ها با دمای بسیار بالا قرار می دهند، کوزه ها پخته می شوند و در برابر رطوبت و ضربه نسبت به حالت اولیه بسیار مقاومت خواهند شد.
پوکه معدنی نیز عین همین کوزه است.
سنگ ها در دمای ۱۳۵۰ درجه سانتی گراد ذوب شده اند و این دما باعث شده پوکه ها بسیار مقاوم و استحکام بالایی را داشته باشند.
وزن،چگالی و کیفیت پوکه معدنی همه به نقطه ذوب پوکه معدنی ارتباط مستقیم دارد.
این دمای پوکه معدنی است که باعث پخته شدن سنگ ها و سبک بودن وزن آن ها می شود.
پس با دمای ۱۳۵۰ درجه سانتی گراد پوکه ها از کیفیت بسیار بالایی برخوردار می شوند.

مزایای نقطه ذوب بالای پوکه معدنی

۱٫      مقاوم در برابر رطوبت

۲٫      مقاوم در برابر آتش

۳٫      کیفیت بالای پوکه

۴٫      وزن سبک

۵٫      مستحکم بودن در برابر فشارها

۶٫      عایق بودن در سرما و گرما

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *